Dokumenttielokuva Hesan kamarissa

Ainolan kivijalassa sijaitseva tila, Hesan kamari, on avattu museovieraille. Tilassa voi katsoa Anssi Blomstedtin ohjaamaa suomenkielistä dokumenttielokuvaa vuodelta 2010. Dokumenttielokuvaa esitetään päivittäin Hesan kamarissa klo 10–16. Elokuvan kesto on 37 min.

Matkoilta kotiin – Aino ja Jean Sibeliuksen Ainola -elokuva kertoo Sibeliuksen säveltäjän urasta ja hänen perheensä elämästä Ainolassa. Dokumentti on tehty vuonna 2010 Sibelius-suvulle yksityiskäyttöön. Sen on ohjannut Anssi Blomstedt, käsikirjoittanut Severi Blomstedt ja lukija on Seppo Pietiläinen.

©2010 Jean Sibeliuksen oikeuden omistajat & Studio anssi blomstedt

 

Hesan kamarin saavutettavuus:

  • Hesan kamariin pääsee kulkemaan vain ulkoportaita Ainolan sisäänkäynnin vierestä.
  • Tilaan ei ikävä kyllä pääse pyörätuolin, rollaattorin tai lasten rattaiden kanssa.
  • Pienessä kivijalkahuoneessa on istumapaikkoja kahdeksalle.

Tila on avoinna 18.5.–31.8.2018 klo 10–16