Tietosuojaseloste

Rekisterin ylläpitäjä

Säätiön nimi: Ainolasäätiö sr

Osoite: Ainolankatu 1, 04400 Järvenpää

Yrityksen y-tunnus: 0288748-5

Verkkosivusto: www.ainola.fi

Rekisterin yhteyshenkilö: Julia Donner, julia.donner(at)ainola.fi
p. 050 350 3819

Tässä tietosuojaselosteessa ilmoitetaan käytäntöjämme henkilötietojen keräämisestä ainola.fi-osoitteessa ja käytöstä sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme verkkosivuiltamme yhteystietoja sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat kiinnostuneita vierailemaan museossa tai tilaamaan museon ilmoituksia ja uutisia. Keräämme yhteystiedot, joiden avulla kykenemme tekemään opasvarauksen tai lähettämään uutisikirjeen: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Jokainen yhteydenottolomakkeen täyttäjä ja lähettäjä hyväksyy tämän tietosuojaselosteen mukaisen tiedon keräämisen ja käytön.

Emme jaa tietojasi kolmannen osapuolen yrityksille tai yksityishenkilöille. Kaikki verkkosivua hallinnoivat käyttäjät, kirjautuvat sisään omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan.

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston käytön analysointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen Google Analytics -palvelulla.

Säilytämme asiakkaidemme yhteystietoja niin kauan kuin se on tarpeen uutiskirjetilauksen ylläpitämisen tarkoituksen kannalta. Voit milloin tahansa pyytää yhteystietojasi poistettavaksi rekisteristämme.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin tai upotuksia muilta sivustoilta. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseiseen sivustoon. Myös upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa kolmannen osapuolen sivuston vierailuun. Huomaa, että emme hallinnoi näitä ulkoisia sivustoja. Siksi suosittelemme, että tarkistat näiden sivustojen tietosuojakäytännön.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Näin ollen suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti muutosten varalta.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakäytännöstämme tai jos haluat tarkistaa henkilötietosi ja niiden oikeellisuuden tai poistaa tietosi rekisteristämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa julia.donner(at)ainola.fi.